Πραγματοποιήθηκε η Συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του τοπικού ΠΑΣΟΚ

Πραγματοποιήθηκε η Συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του τοπικού ΠΑΣΟΚ

Πραγματοποιήθηκε η Συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του τοπικού ΠΑΣΟΚ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 518 ΦΟΡΕΣ

Από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Την Τρίτη 14/5/2024 υποδεχτήκαμε στην Ρόδο τον πρώην υπουργό και μέλος του Πολιτικού Συμβούλιο Πέτρο Ευθυμίου, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής της συνεδρίασης Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα. Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν πληθώρα στελεχών από όλες τις γενιές της παράταξης.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, τοποθετήθηκε ο επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Παναγιώτης Μπουλιέρης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της μάχης της 9ης Ιουνίου και στην ιστορική συγκυρία που παρουσιάζεται. Αναφέρθηκε, στη σημασία να υπάρξει πανστρατιά όλων των γενεών του ΠΑΣΟΚ και την ευκαιρία που έχει η νέα γενιά να γράψει τη δική της ιστορία και να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ, αρχικά, στη δεύτερη θέση σε πανελλαδικό επίπεδο και σε περαιτέρω αύξηση των ποσοστών στα Δωδεκάνησα, αλλά και στις επόμενες εθνικές εκλογές να είναι ο αντίπαλος που θα σταματήσει την αλαζονεία της Δεξιάς.

Ο κ. Πέτρος Ευθυμίου, έθεσε το πολιτικό πλαίσιο και το διπλό διακύβευμα των Ευρωεκλογών. Από τη μία, σε ευρωπαϊκό επίπεδο το Κόμμα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών & Δημοκρατών, πρέπει να αυξήσει τη δύναμη του ώστε να μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις προς όφελος των πολλών και βάζοντας προοδευτικό πρόσημο στις αποφάσεις του Ευρωκοινοβουλίου. Από την άλλη, σε εθνικό επίπεδο το διακύβευμα είναι να καταλάβει το ΠΑΣΟΚ τη δεύτερη θέση ώστε να υπάρξει στη χώρα αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση. Ακόμη, ξεκαθάρισε πως το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να μπει ανάχωμα στην αλαζονεία της Κυβέρνησης του κυρίου Μητσοτάκη και στο lifestyle του κ. Κασσελάκη.

Κάνοντας, μία ιστορική αναδρομή θύμισε σε όλους την ανάγκη για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στο πολιτικό σύστημα αλλά και τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχτηκε στο παρελθόν η παράταξη με στόχο τη διάλυσή του. Αυτό, όχι μόνο δεν συνέβη, αλλά πλέον την ανανέωση που υπάρχει στο στελεχιακό δυναμικό και με όλες τις γενιές και τα στελέχη που έμειναν στα δύσκολα, το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να γράψει ιστορία με αφετηρία την 9η Ιουνίου.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε και υποψήφιος ευρωβουλευτής, μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου που κάνει περιοδεία αυτές τις μέρες στην Ρόδο και στην Κω. Ο κ. Αρναούτογλου, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που θα έχει να αντιμετωπίσει το επόμενο Ευρωκοινοβούλιο και συνολικά η Ευρώπη, όπως η κλιματική κρίση και η τεχνητή νοημοσύνη, καθώς και το γιατί πρέπει οι πολίτες να εμπιστευθούν το ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, τοποθετήθηκε ο Παναγιώτης Κουνάκης, ο υποψήφιoς Ευρωβουλευτής από τη Ρόδο. Ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές τιμάει την νησιωτικότητα, σε αντίθεση με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν θεωρούν σημαντικά τα νησιά μας. «Για μένα είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχω στο ευρωψηφοδέλτιο της παράταξής μας πόσο μάλλον όταν στην ουσία εκπροσωπώ την νησιωτικότητα σε αυτές τις εκλογές. Πρέπει να μεταφέρω τα δικά μας προβλήματα στο ευρωκοινοβούλιο, δίνοντας λύσεις και μάχες για την νησιωτική Ελλάδα. Και έκλεισε λέγοντας ότι ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ ψηφίζεις Δωδεκάνησα!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη

Λιμάνια: Εξετάζεται η τοποθέτηση slots όπως στα αεροδρόμια

Ο πρώην υπουργός Λ. Αυγενάκης φαίνεται να χειροδικεί σε εργαζόμενο του αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος επειδή έχασε την... πτήση του

Ρόδος: Περίεργη υπόθεση με πυροσβέστη που κατήγγειλε ανωτέρους του και τώρα απειλείται με απόταξη

Κρουαζιέρα: Zητείται νέο εθνικό σχέδιο

Βρέθηκε λύση για τις εργασίες στο συγκρότημα της Νέας Αγοράς

Η ΕΠΟΤ Tourism Think Tank οργανώνει την εκδήλωση, «Ολιστική Βιώσιμη Ανάπτυξη»

Χωρίς φανάρια για δεύτερη ημέρα η Κοδριγκτώνος

Αλέξανδρος Βασιλικός για τον υπερτουρισμό: «Είμαστε πολύ μακριά από τα ισπανικά μοντέλα»