Διγενής Κοσκινού: Ο Μιχάλης Μαχραμάς αναλαμβάνει πρόεδρος

Διγενής Κοσκινού: Ο Μιχάλης Μαχραμάς αναλαμβάνει πρόεδρος

Διγενής Κοσκινού: Ο Μιχάλης Μαχραμάς αναλαμβάνει πρόεδρος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1073 ΦΟΡΕΣ

Ο Μιχάλης Μαχραμάς αναμένεται να πάρει σήμερα και επίσημα το χρίσμα για τη θέση του προέδρου του Διγενή Κοσκινού. Η Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 7.30μ.μ. στο Κοινοτικό Κατάστημα Κοσκινού, αναμένεται να έχει τυπικό χαρακτήρα μιας και ουσιαστικά είναι γνωστή η νέα Διοίκηση.

Εκτός του Μαχραμά που ετοιμάζεται για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, από το παλιό Δ.Σ. παραμένουν οι Βασίλης Κώτης, Γιώργος Πατρός, Δημήτρης Ηλιάδης, Γιώργος Καλόγηρος και Αντώνης Διακάκης. Νέα μέλη είναι μεταξύ άλλων οι Αντώνης και Φώτης Χατζηνικόλας και Νίκος Χριστοδούλου.


Αποχωρεί με πικρία ο Ζαχαριάς
Πικραμένος αποχωρεί από τα διοικητικά του συλλόγου ο Τσαμπίκος Ζαχαριάς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε κάποια διαφορά φιλοσοφίας με κάποια από τα παλιά μέλη του συλλόγου με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει. Ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε τα ακόλουθα:


«Ένας κύκλος κλείνει! Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν από το 2016 μέχρι σήμερα. Όλους τους συνεργάτες της διοίκησης, προπονητές, ποδοσφαιριστές, γονείς και παιδιά. Τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη για την προσωπική συνεργασία μας. Τον Χρυσόστομο Ψέλλα, έχοντας μια ιδιαίτερη εκτίμηση λόγω ότι τον είχα πρόεδρο το 1998 και σε ότι χρειάστηκα ήταν πάντα εκεί. Τον Γιάννη Μικροπουλο για την άψογη συνεργασία στα τμήματα υποδομών. Τα κορίτσια της γραμματείας της ΕΠΣΔ τη Μαίρη και την Κρυστάλλω που πάντα ήταν εκεί για να μας εξυπηρετήσουν. Τον Χαράλαμπο Λάμπρου και τον Βαγγέλη Κατσιδώνη για τη συνεργασία.

Όλους τους διαιτητές, αρατηρητές ιατρούς και με όσους συναναστραφήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο συγνώμη σε όσους αδίκησα με τη συμπεριφορά μου. Το πάθος μου για την ομάδα μου με κάνει άλλο άνθρωπο και σας ζητάω ειλικρινά συγνώμη! Εύχομαι καλή θητεία στην επόμενη διοίκηση, καλή δύναμη, με υγεία, αγάπη και προσφορά στον σύλλογο που όλοι αγαπάμε. Εις το επανιδείν». 

Διαβάστε ακόμη

ΑΕΡΑ: Έξι οι υποψήφιοι προπονητές

ΑΣ Ρόδος: Ξεκαθαρίζει η εικόνα την Παρασκευή

Κορυφαίες ομάδες από την Ευρώπη στη Ρόδο για το “Wolves Festival”!

Νέο μετάλλιο για την Ειρήνη Παπαδημητρίου-Σταμπόρη στο Κιλκίς!

Συναρπαστικά συνεχίζονται οι παρτίδες των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου!

Πρωταθλητής Παμπαίδων στο μπάσκετ ο Ιάλυσος

Τουρνουά beach volley στο «Καλλιπάτειρα»

Ο Μανώλης Κοντός νέος προπονητής στον Ταξιάρχη