Συγκλονιστικό buzzer beater και τίτλος για τους Epavlis B.C. στο Εργασιακό!

Συγκλονιστικό buzzer beater και τίτλος για τους Epavlis B.C. στο Εργασιακό!

Συγκλονιστικό buzzer beater και τίτλος για τους Epavlis B.C. στο Εργασιακό!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 969 ΦΟΡΕΣ

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό την περασμένη Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου, που κρίθηκε ένα δευτερόλεπτο πριν τη λήξη του με ασύλληπτο buzzer beater του Γιώργου Πολίτη, η ομάδα του Epavlis B.C. στέφθηκε πρωταθλήτρια στο 3ο Ανοικτό-εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ 2023-2024.

 

Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Epavlis B.C. ο Βασίλης Αντωνιάδης με 16 πόντους, ο Γιώργος Πολίτης με 9 και ο Δημήτρης Βόλας με 10, ενώ για τους δευτεραθλητές Crows κορυφαίοι ήταν οι Στέφανος Κουτσούκος και Φώντας Μπιλιάς με 13 πόντους.

Οι Giallorossi με ένα καταπληκτικό 3ο δεκάλεπτο και κορυφαίους τους Γιώργο Σταυριανάκη με 19 πόντους, Νίκο Ζαγαλάκη με 14, Νίκο Μήτρου και Απόστολο Ζώτο με 12 και τον Παντελή Μαστροχρήστο με 10 κατέκτησαν την 3η θέση του πρωταθλήματος.

 

Για τους Δωριείτες προσπάθησαν περισσότερο οι Μπάμπης Κατεπόδης με 18 πόντους, Παναγιώτης Κούρος με 16 και Γαβριήλ Κόρρος με 15.

Τα φύλλα αγώνων:
Μικρός τελικός
Δωριείτες-Giallorossi 64-79
Δεκάλεπτα: 20-21,34-34(ημ.),41-61,64-79.
Διαιτητές: Φάκαρος-Βιτζηλαίος
Δωριείτες (Μαγριπλής): Βασιλάκης, Πατινιώτης 5, Αναδιώτης, Κατεπόδης 18(3), Χαραλάμπης 3(1), Κόρρος15,Κούρος16(2), Ντρέρης, Δασκαλάκης 7.


Giallorossi (Ξυπολιάς): Ζωγράφος 2,Γεωργαλλίδης 4, Φλοκκιού 6,Μαστροχρήστος 10, Διακογεωργίου,
Γιαννόπουλος, Ζαγαλάκης 14(2), Σταυριανάκης 19, Ζώτος 12(2), Μήτρου 12, Χατζημάρκος, Στεργιόπουλος.

Τελικός
Crows-Epavlis B.C 61-62
Δεκάλεπτα:16-14,30-26(ημ.),48-47,61-62.
Διαιτητές: Αγγελής-Ξανθός-Καταβαίνης
Crows (Καστάνιας): Συμιανάκης 6(2), Κουτσούκος 13(2), Μπιλιάς 13, Κρασουδάκης 9, Καμπουράκης 7(1), Πίτσης 8, Δημητρίου, Κουκιάς 1, Πολυχρονίου 4.


Epavlis B.C. (Λιβιεράτος): Γιορδαμνής 4, Μανώλης 8(1), Κάκας 2, Πολίτης 9 (3), Αντωνιάδης 16, Φυλτζανίδης, Βόλας 10(1), Καζουλάκης 7, Καμπουράκης 2, Καστέλλας 2,Τσουτσουράς 2.
Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού ακολούθησαν οι βραβεύσεις των διακριθέντων:


-MVP του μεγάλου τελικού αναδείχτηκε ο Γιώργος Πολίτης του Epavlis B.C. με το καταπληκτικό τρίποντο που πέτυχε ένα δευτερόλεπτο πριν τη λήξη του αγώνα και έδωσε τον τίτλο στην ομάδα του.


-Ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 258 πόντους σε 14 αγώνες βραβεύθηκε ο Διαμαντής Καζουλάκης του Epavlis B.C.
-Νικητής του διαγωνισμού τριπόντων ήταν ο Παναγιώτης Φυλτζανίδης του Epavlis B.C με 7/15 στον πρώτο γύρο και 10/15 στον τελικό.


-Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους Βαγγέλη Τσεκουρά, Μιχάλη Κουκιά και Mike Sittich για την περιγραφή των αγώνων στο κανάλι της Αθλητικής Ακαδημίας Ρόδου στο YouTube και στον Βασίλη Τζαβάρα για τη live μετάδοση όλων των αγώνων του πρωταθλήματος.

 


- Βραβεύθηκαν, επίσης, ο ΣΚΚΔ μέσω του Γιώργου Στέργου, ο ΣΔΚΔ δια του προέδρου του, Γιώργου Μητσού, ο Γιάννης Μιχαηλίδης μέσω του ιατρού, Αλέξανδρου Σιώκου, η Μάγδα Ροϊλίδου και ο Γιάννης Ξυπολιάς για τη συνεισφορά τους στη διαιτητική, γραμματειακή και ιατρική κάλυψη των αγώνων.


Τις απονομές στους διακριθέντες έκαναν ο Γιάννης Παππάς, υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Παναγιώτης Κουνάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Jump Shoot.

Διαβάστε ακόμη

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου