Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1388 ΦΟΡΕΣ

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου (Ε.Κ.Ρ.) επισήμανε ότι «Μετά από καταγγελίες που δέχτηκε η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ. από συναδέλφους εργαζόμενους ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ σχετικά με τα παραπεμπτικά για εξετάσεις σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, όπου παρότι το παραπεμπτικό αναγράφει συγκεκριμένα το ποσό της συμμετοχής του ασφαλισμένου, τα διαγνωστικά κέντρα ζητούν από τους ασφαλισμένους υπέρογκα ποσά για να πραγματοποιηθεί η εξέταση».


Ο κ. Εγγλέζος διευκρίνισε ότι, σε επικοινωνία που είχε με τον ΕΟΠΥΥ επιβεβαιώθηκε πως κάτι τέτοιο είναι παράνομο και πρέπει οι ασφαλισμένοι να μην δέχονται την πληρωμή του παραπάνω ποσού και να κάνουν άμεσα καταγγελία στον ΕΟΠΥΥ. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Σε μία περίοδο που ο κάθε εργαζόμενος προσπαθεί να επιβιώσει εξαιτίας της καθημερινής ακρίβειας, τις αυξήσεις των τιμών σε όλα τα είδη, τώρα έρχεται να προστεθεί και αυτό το φαινόμενο, το οποίο τους αποτρέπει να πραγματοποιήσουν απλές εξετάσεις που αφορούν την υγεία τους».

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ.Εγγλέζος, τόνισε ότι «η Διοίκηση θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις να σταματήσει αυτή την εκμετάλλευση, όμως πρέπει και οι συνάδελφοι να μας καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά ώστε από κοινού να σταματήσουμε αυτή την εκμετάλλευση».
Πηγή: Real Voice

Διαβάστε ακόμη

Λιμάνια: Εξετάζεται η τοποθέτηση slots όπως στα αεροδρόμια

Ο πρώην υπουργός Λ. Αυγενάκης φαίνεται να χειροδικεί σε εργαζόμενο του αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος επειδή έχασε την... πτήση του

Ρόδος: Περίεργη υπόθεση με πυροσβέστη που κατήγγειλε ανωτέρους του και τώρα απειλείται με απόταξη

Κρουαζιέρα: Zητείται νέο εθνικό σχέδιο

Βρέθηκε λύση για τις εργασίες στο συγκρότημα της Νέας Αγοράς

Η ΕΠΟΤ Tourism Think Tank οργανώνει την εκδήλωση, «Ολιστική Βιώσιμη Ανάπτυξη»

Χωρίς φανάρια για δεύτερη ημέρα η Κοδριγκτώνος

Αλέξανδρος Βασιλικός για τον υπερτουρισμό: «Είμαστε πολύ μακριά από τα ισπανικά μοντέλα»