Χωρίς γιατρό παραμένει το αεροδρόμιο της Ρόδου

Χωρίς γιατρό παραμένει το αεροδρόμιο της Ρόδου

Χωρίς γιατρό παραμένει το αεροδρόμιο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2094 ΦΟΡΕΣ

Θα συνεχίσει τον αγώνα για την κάλυψη του αεροδρομίου της Ρόδου με γιατρό η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου, καθώς παρά τις προσπάθειες, όλο το προηγούμενο διάστημα, καμία θετική εξέλιξη δεν υπήρξε στο θέμα.

Όπως δήλωσε χθες στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου το μέλος της Ένωσης, κ. Γιώργος Αμπντέλ, έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αναδείχτηκε το πρόβλημα και παρά τις ενέργειες και τις επαφές που έγιναν, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και καμία ενημέρωση, ενώ υπογράμμισε, ότι σε λίγο κλείνει ένας χρόνος από τον θάνατο της τουρίστριας πέρυσι στο αεροδρόμιο μας ελλείψει γιατρού.

«Σε λίγο κλείνουμε ένα χρόνο από τον θάνατο της τουρίστριας που ήρθε στο νησί μας και είχαμε αυτό το τραγικό περιστατικό. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Έχουμε ακούσει μόνο δικαιολογίες...

Ψάχνουμε την απάντηση στο ποιος είναι υπεύθυνος και κανένας δεν θέλει να μας πει και να πάρει την ευθύνη. Κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει αυτή την κατάσταση, από καμία πλευρά, για να έρθει γιατρός στο αεροδρόμιο. Έχει ξεκινήσει η σεζόν και δεν πρέπει να περιμένουμε το επόμενο θλιβερό περιστατικό για να γίνει κάτι.

Το θέμα πρέπει να αναδειχθεί και όχι να το αφήσουμε να ξεχαστεί. Η απάντηση που έδωσε η Fraport στο εξώδικο ήταν ότι δεν έχει σχέση και ότι αρμόδιες είναι οι Υγειονομικές Υπηρεσίες.

Υπάρχει μία έλλειψη ανάληψης ευθυνών», δήλωσε και υπογράμμισε, ότι το θλιβερό περιστατικό που έγινε διεθνώς γνωστό, αμαύρωσε τον Τουρισμό της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

"Πρωτιά" στον καύσωνα είχε σήμερα η Λίνδος – Τα 40άρια επέστρεψαν από σήμερα

Συνεχίζονται οι καθημερινές περιπολίες πυροσβεστικών αεροσκαφών πάνω από το νησί μας

ΓΕΑ: Ο Σμήναρχος Μαυραγάνης νέος Διοικητής του Κέντρου Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας Ρόδου

Νέα τραγωδία στη Ρόδο - 28χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Σύλλογος ΑμεΑ Ρόδου: Ενημέρωση για τα προβλήματα στα συστήματα πρόσβασης ΑμεΑ και εμποδιζόμενων ατόμων στη θάλασσα

Αναστέλλεται η λειτουργία του δημοσίου ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο

Συνάντηση δημάρχου Ρόδου με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Κ. Χαλκιάς προς Τ. Σπανό: «Θα είστε πάντα υπόλογοι για την κακοδιαχείριση και την κακοδιοίκηση του Δήμου Ρόδου»