Ο Α.Ε.Ρ.Α. καλεί τον κόσμο του στο γήπεδο

Ο Α.Ε.Ρ.Α. καλεί τον κόσμο του στο γήπεδο

Ο Α.Ε.Ρ.Α. καλεί τον κόσμο του στο γήπεδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 914 ΦΟΡΕΣ

Τη μεγάλη παρουσία του φίλαθλου κόσμου του, σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι ζητάει ο Α.Ε.Ρ.Α. Οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν στις 4μ.μ. τον Πανελευσινιακό και θέλουν άλλη μια νίκη, κάνοντας έτσι άλλο ένα βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα:
« Έξι αγωνιστικές έμειναν ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα μας έχει 4 αγώνες εντός έδρας και δύο εκτός. Ακολουθούν δύο εντός έδρας αγώνες με τον Πανελευσινιακό (31/3) και τη Μύκονο (7/4).

Ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τον Αστέρα Βάρης (14/4) και μετά το δωδεκανησιακό ντέρμπι στην έδρα μας απέναντι στον Ιαλυσό στις (21/4). Στις 24/4 θα αγωνιστούμε εκτός έδρας με το Μαρκό και τελευταία αγωνιστική εντός έδρας στις 28/4 απέναντι στο Βύζαντα Μεγάρων. Σε αυτούς τους τέσσερις εντός έδρας αγώνες, η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων τον φιλάθλων της.

Αρχίζοντας από τον επόμενο αγώνα, κόντρα στον Πανελευσινιακό στις 31/3 και ώρα 16:00 σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο μας να στηρίξετε την προσπάθεια των παικτών μας, του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης, ώστε να συνεχίσουν να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα και να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας, που δεν είναι άλλος, από την παραμονή στις Εθνικες κατηγορίες.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στις 16:00, στο γήπεδό μας, όπου με τη φωνή και την παρουσία σας θα στηρίξετε την ομάδα μας».

Διαβάστε ακόμη

ΟΜΙΛΟΣ MITSIS: Έναρξη του ποδοσφαιρικού camp σε συνεργασία με το Real Madrid Foundation στην Κω!

Ξεχωριστή δυναμική και συμμετοχές στη φετινή Aegean Regatta στα Δωδεκάνησα

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.