Γ Εθνική: Πρόστιμα σε Ρόδο και Ιάλυσο

Γ Εθνική: Πρόστιμα σε Ρόδο και Ιάλυσο

Γ Εθνική: Πρόστιμα σε Ρόδο και Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 984 ΦΟΡΕΣ

Ο Ιάλυσος και η Ρόδος απασχόλησαν την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, κατά τηδιάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης των μελών της. Αποφάσισε μάλιστα την επιβολή χρηματικών ποινών με αφορμή τα όσα έγιναν στα παιχνίδια με τον ΠΑΟ Βάρδας και τον Παναργειακό αντίστοιχα. Ειδικότερα, η επίσημη απόφαση αναφέρει:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις:

…Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου Α.Σ. Ρόδος χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ.
Επιβάλλει σε βάρος του Αντώνιου Μαρτίνη, προέδρου του σωματείου, την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για επτά (7) αγωνιστικές ημέρες.

Απειλεί σε βάρος του σωματείου Α.Σ. Ρόδος, χρηματική ποινή, ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για επτά (7) αγωνιστικές ημέρες που επιβλήθηκε σε βάρος του δεύτερου των εγκαλουμένων (αγώνας στις 20.12.2023, Α.Σ. Ρόδος-Παναργειακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

Απαλλάσσει το σωματείο Α.Σ. Ρόδος από την αποδιδόμενη σε βάρος του παράβαση.
Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου Ελλάς Σύρου χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ (αγώνας στις 17.12.2023, Ελλάς Σύρου-Α.Σ. Ρόδος, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου ΓΑΣ Ιάλυσος συνολική χρηματική ποινή ύψους 667 ευρώ (αγώνας στις 03.12.2023, ΓΑΣ Ιάλυσος-Παμβουπρασιακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)».

Οι διαιτητές των αγώνων
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα παιχνίδια της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Το εντός έδρας παιχνίδι του Ιάλυσου με την Ελλάς Σύρου (Κυριακή 1.30μ.μ.) θα διευθύνει ο Χρυσοβαλάντης Γιαπιτζόγλου (από τη Δυτική Αττική και «βοηθοί» του θα είναι οι Γιάννης Τράντας και Βλάσιος Κωτσοβίλης από την Αθήνα. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Μπάμπης Λάμπρου από τον Σύνδεσμο της Δωδεκανήσου.

Στο επίσης εντός έδρας παιχνίδι του ΑΕΡΑ με τη Θύελλα Ραφήνας (Κυριακή 3μ.μ.), διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Παναγιωταράς (Αθήνα). «Βοηθοί» του ορίστηκαν οι Αχιλλέας Πουλόπουλος (Πειραιά) και Γιώργος Δαφερέρας (Πειραιά). Παρατηρητής τους θα είναι ο Βασίλης Τσαγγάρης από τον Σύνδεσμο της Δωδεκανήσου.

Τέλος, το εκτός έδρας παιχνίδι της Ρόδου με την Α.Ε. Μεσολογγίου (Κυριακή 3μ.μ.), θα «σφυρίξει» ο Βασίλης Θωμάς (Κεφαλληνία - Ιθάκη) και «βοηθοί» του θα είναι οι Γιώργος Καραμέρος (Ηλεία) και Λευτέρης Ντάβαρης (Ηλεία). Παρατηρητής τους θα είναι ο Αναστάσιος Χρυσόπουλος από την Αχαΐα.

Διαβάστε ακόμη

ΟΜΙΛΟΣ MITSIS: Έναρξη του ποδοσφαιρικού camp σε συνεργασία με το Real Madrid Foundation στην Κω!

Ξεχωριστή δυναμική και συμμετοχές στη φετινή Aegean Regatta στα Δωδεκάνησα

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.