«Ντροπή για όσα διαδραματίζονται»

«Ντροπή για όσα διαδραματίζονται»

«Ντροπή για όσα διαδραματίζονται»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3131 ΦΟΡΕΣ

Έντονος είναι ο προβληματισμός στην οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστής για το γεγονός ότι δεν υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός στο γήπεδο της ομάδας.

Είναι κάτι που επηρεάζει όλα τα τμήματα του συλλόγου και κυρίως τις υποδομές καθώς τα παιδιά αναγκάζονται να κάνουν προπόνηση στο ημίφως. Και οι γονείς είναι αγανακτισμένοι ενώ χαρακτηριστική είναι μία επιστολή που λάβαμε από έναν απλό πολίτη και μόνιμο κάτοικο της Κρεμαστής, τον κ. Χρήστο Γιαννούτσο. Διαβάστε τι ακριβώς αναφέρει:

«Ως απλός πολίτης και μόνιμος κάτοικος της Κρεμαστής αισθάνομαι ντροπή για όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στην Κρεμαστή. Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Την παρακμή του παραλιακού δρόμου στην περιοχή μας;

Το γεγονός ότι πλέον δεν έχουμε ταχυδρομείο και τράπεζα; Την έλλειψη βασικού εξοπλισμού στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής; Ή την παντελή αδιαφορία ως προς το γήπεδο του Φοίβου όλα αυτά τα χρόνια;

Η σταγόνα με την οποία έχει ξεχειλίσει το ποτήρι είναι το ζήτημα του φωτισμού του γηπέδου του Φοίβου. Διότι δεν αφορά μόνο την ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και τα παιδιά των ποδοσφαιρικών ακαδημιών.

Πώς γίνεται να ζητάμε να έχει νεολαία η περιοχή μας όταν δεν υπάρχουν έστω οι απαραίτητες υποδομές στο θέμα της παιδείας και του αθλητισμού; Θερμή παράκληση:

Σεβαστείτε τις υποδομές που έχουν απομείνει στην περιοχή μας. Δεν είναι αυτή η εικόνα που αρμόζει στην πρωτεύουσα του πρώην δήμου Πεταλούδων και στους κατοίκους της περιοχής».

Σημ: Ο Χρήστος Γιαννούτσος είναι μόνιμος κάτοικος της Κρεμαστής και υποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Διαβάστε ακόμη

ΟΜΙΛΟΣ MITSIS: Έναρξη του ποδοσφαιρικού camp σε συνεργασία με το Real Madrid Foundation στην Κω!

Ξεχωριστή δυναμική και συμμετοχές στη φετινή Aegean Regatta στα Δωδεκάνησα

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.