To νέο φυλλάδιο Φθινοπωρινών προσφορών των Super Market Παναγιωτάς κυκλοφόρησε

To νέο φυλλάδιο Φθινοπωρινών προσφορών των Super Market Παναγιωτάς κυκλοφόρησε

To νέο φυλλάδιο Φθινοπωρινών προσφορών των Super Market Παναγιωτάς κυκλοφόρησε

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2701 ΦΟΡΕΣ

Το φθινόπωρο, εκτός από τα φύλλα, πέφτουν και οι τιμές! Βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων με πολλές Προσφορές 1+1 ΔΩΡΟ και μέχρι 50% Φθηνότερα!

Στο τμήμα μαναβικής, σας περιμένουν ολόφρεσκα φρούτα, λαχανικά και έτοιμες σαλάτες: Γλυκοπατάτες Άσπρες και Κόκκινες μόνο 1,59€ το κιλό και Σαλάτα Μέσκλουμ Βεζύρογλου 100gμόνο 99 λεπτά. Και μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, θα βρείτε μοναδικές τιμές σε Μελιτζάνες Ρόδου (0,99€ το κιλό), Μαρούλια (0,79€ το κιλό) και Αγγούρια (0,39€ το κιλό).

Μια μοναδική τοπική και γευστικότατη έκπληξη σας περιμένει,μεταξύ άλλων, στο τμήμα κρεοπωλείου: εκλεχτές κοπές από Μοσχάρι Ρόδου με Σπαλομπριζόλα μόνο 8,95€ το κιλό, Μπούτι χωρίς κόκαλο μόνο 10,95€ το κιλό, Σπάλα χωρίς κόκαλο μόνο 10,95€ το κιλό και Στήθος με κόκαλο μόνο 6,39€ το κιλό.

Στα ψυγεία μας θα βρείτε μια απίστευτη ποικιλία σε τυριά, αλλαντικά, γιαούρτια, επιδόρπια και ροφήματα. Με την εξαιρετική σειρά προϊόντων ΠΑΣΣΙΑΣ να σας προσφέρεται σε μειωμένες τιμές -40% αλλά και Το Δικό μας Οικογενειακό γιαούρτι ΜEΒΓΑΛ 1kg με έκπτωση -25% για να φτιάξετε πεντανόστιμη και εύκολη γιαουρτοτυρόπιτα.

Στους καταψύκτες μας, θα ανακαλύψετε κρεατικά, κοτομπουκιές, πίτσες, πίτες και λαχανικά ενώ οι λάτρεις των θαλασσινών θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία εκλεχτών ψαρομεζέδων, όπως χταπόδια, καλαμαράκια, μύδια και γαρίδες, αλλά και πατροπαράδοτο μπακαλιάρο, που μυρίζουν θάλασσα και συνδυάζονται ιδανικά με κρασιά ΝΕΜΕΑ με έκπτωση -25% στην πλούσια κάβα μας!

Σε απίστευτες τιμές θα βρείτε ακόμη δημητριακά, στιγμιαίους καφέδες, ψωμιά για τοστ, φρυγανιέςκαι snacksγια την απαραίτητη ενέργεια, που χρειάζεστε όλη μέρα.

Για το καθημερινό τραπέζι, θα βρείτε μοναδικές προσφορές μέχρι και -40% σε ζυμαρικά Melissaκαι Αλεύρια Μύλοι Αγίου Γεωργίου καθώς και χαμηλές τιμές σε όσπρια ΤΥΡΟΛΕΖΑ, κονσέρβες και έτοιμες σάλτσες.

Γιορτάζουμε όλοι μαζί τα 45 Χρόνια RIOmareμε έναν απίθανο διαγωνισμό και φυσικά με προσφορές -45% σε όλα τα προϊοντα της αγαπημένης σας μάρκας.

Οι εξαιρετικές τιμές συνεχίζονται στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και ατομικής υγιεινής αλλά και σε όλα όσα χρειάζεστε για το σπίτι και την καθαριότητα με προσφορές έως και -50%

Και καθώς οι νύχτες μεγαλώνουν και οι θερμοκρασίες πέφτουν, στο τμήμα BAZAARθα βρείτε ρόμπες, μπουρνούζια και προϊόντα ύπνου σε τιμές που θα σας κάνουν να λατρέψετε ξανά το χουχούλιασμα!

Και μην ξεχνάτε την καθημερινή σας στάση στο Coffee, Bakery&Snacks στο SuperMarket Παναγιωτάς (Αφάντου) για να απολαύσετε μυρωδάτο καφέ, διαλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία, αλλά και λαχταριστά σάντουιτς και ολόφρεσκες σαλάτες, φτιαγμένα από το έμπειρο κι ευγενικό προσωπικό μας.

 

Ξεφυλλίστε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών εδώ:

https://bit.ly/3rXLosb

 

Διαβάστε ακόμη

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ είναι άκρως καλοκαιρινό και απολαυστικό σε κάθε του σελίδα!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Οι πιο Δυνατές Καλοκαιρινές Προσφορές έφθασαν στα Super Market Παναγιωτάς

Το νέο της κατάστημα στη Ρόδο εγκαινιάζει την Πέμπτη 27/6 η Nautilus Yacht Equipment!

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στη Ροδίτισσα κομμώτρια Άμπι Κοντουδάκη!

Le Boudoir: Τα μυστικά της παριζιάνικης αισθητικής στην «καρδιά» της Ρόδου

Φάρμα Ρόδου: Μειωμένο εισιτήριο με την κάρτα μέλους

Bright Up! Tο χαμηλότερο χωρίς όρους και προϋποθέσεις μπλε τιμολόγιο