Εξήντα κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Οκτώβριο στη Ρόδο

Εξήντα κρουαζιερόπλοια  θα καταπλεύσουν τον Οκτώβριο στη Ρόδο

Εξήντα κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Οκτώβριο στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6279 ΦΟΡΕΣ

Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί η κίνηση στην κρουαζιέρα και τον επόμενο μήνα καθώς όπως δείχνουν τα στοιχεία τον Οκτώβριο θα υπάρχει μεγάλος αριθμός κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι μας, παρ’ ότι οδεύουμε προς το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί κι έχουν στα χέρια τους οι αρμόδιες Αρχές του λιμανιού, ο Οκτώβριος θα είναι ιδιαίτερα καλός μήνας, παρ’ ότι κάποιες μέρες του θα είναι κενές και δεν θα υπάρχουν κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι μας.

Στον αντίποδα, θα υπάρχουν μέρες κατά τις οποίες θα επικρατεί μεγάλος συνωστισμός καθώς έχουν προγραμματίσει να καταπλεύσουν στο λιμάνι μας πέντε κρουαζιερόπλοια, αριθμός σπάνιος για τα τοπικά δεδομένα, που δεν παρατηρήθηκε ούτε τους προηγούμενους μήνες του καλοκαιριού.

Τέτοιες μέρες είναι η 10η και η 11η του μήνα, για τις οποίες έγινε ειδικός σχεδιασμός ώστε να εξυπηρετηθεί η ζήτηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Οκτώβριο θα καταπλεύσουν συνολικά στο λιμάνι μας 60 κρουαζιερόπλοια, ορισμένα από τα οποία κατατάσσονται στα μεγαθήρια της κρουαζιέρας κάτι που σημαίνει ότι θα είναι μεγάλος και ο αριθμός των τουριστών που θα μεταφέρουν στο νησί.

Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί ότι θα έχουμε και τρεις διανυκτερεύσεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι μας, δύο από το Star Legend και μία από το Blue Sapphire. Αναλυτικά το πρόγραμμα του επόμενου μήνα είναι το εξής:

Διαβάστε ακόμη

Γερμανικός τουρισμός: 9-12% κάτω οι τιμές των πακέτων διακοπών σε Ρόδο, Κρήτη και Κω στα last minute

Τουριστική προβολή της Ρόδου και της Κω

Κρουαζιέρα: Zητείται νέο εθνικό σχέδιο

Στρατηγική για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος

Συνάντηση του Προέδρου Γιάννη Παπαβασιλείου και αντιπροσωπείας της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου με το Δήμαρχο Αλέξανδρο Κολιάδη

52 κρουαζιερόπλοια πρόκειται να καταπλεύσουν τον Ιούλιο στη Ρόδο

Τουρκική... απόβαση στα ελληνικά νησιά | Πάνω από 50.000 Τούρκοι σε λίγες ημέρες

Δεν θα χάσουν τις διακοπές τους στη Ρόδο οι Τούρκοι τουρίστες