Οι Καλύτερες Προσφορές της αγοράς συνεχίζονται στα Super Market Παναγιωτάς!

Οι Καλύτερες Προσφορές της αγοράς συνεχίζονται στα Super Market Παναγιωτάς!

Οι Καλύτερες Προσφορές της αγοράς συνεχίζονται στα Super Market Παναγιωτάς!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1694 ΦΟΡΕΣ

Ξεφυλλίστε On Lineτο ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ και ανακαλύψτε εκατοντάδες αγαπημένα προϊόντα, που θα γεμίσουν το τραπέζι και το σπίτι σας, χωρίς να ξοδευτείτε!

Πεπόνια Ρόδου, γλυκά ρόδια, ginger Βραζιλίας, εξωτικοί ανανάδες και έτοιμες σαλάτες, σας περιμένουν στο τμήμα μαναβικής σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Οι κρεατολιχουδιές έχουν την τιμητική τους στο αντίστοιχο τμήμα με τους κρεοπώλες μας να σας προτείνουν Χοιρινό κλέφτικο στη λαδόκολλα μόνο με 5,95€ το κιλό, Χοιρινό Κότσι με κόκκαλο Ελληνικό μόνο με 4,39€ το κιλό και πεντανόστιμα Κοκόρια για να τα κάνετε κρασάτα με χυλοπίτες, μόνο με 3,99€ το κιλό. Ψήνεστε;

Στα ψυγεία μας, σας περιμένουν όπως πάντα εκλεχτά τυριά και αλλαντικά με τις αγαπημένες γεύσεις μικρών και μεγάλων CRETAFarmsκαι Τostakiνα είναι διαθέσιμες σε μειωμένες τιμές μέχρι και -35%.

Ανακαλύψτε ακόμη γάλατα ΝΟΥΝΟΥ, γιαούρτια Μεβγάλ και Όλυμπος, κρέμες γάλακτος και συσκευασμένα τυριά με εκπτώσεις μέχρι και 30%.

Ανάμεσα σε όλα φιγουράρει μια εκπληκτική προσφορά: Φέτα Τριπόλεως τάπερ 400gμόνο με 4,99€!

Στις καταψύξεις μας, παγώσαμε κυριολεκτικά τις τιμές προς τα κάτω:

Βρείτε παγωτά Masterκαι MultiKρι Κρι σε λαχταριστή προσφορά 1+1 Δώρο αλλά και μοναδικές τιμές Ελομάς σε Ανάμικτα Λαχανικά 1kgμόνο 2,29€ και Μπουγάτσα με κρέμα 560gμόνο 2,15€.

Τέλος, ο αγαπημένος σας Μπάρμπα Στάθης, σας βάζει σε διατροφή με υγιεινά έτοιμα γεύματα και σας δίνει το κίνητρο με έκπτωση -40%. Τι άλλο θέλετε;

Για το πρωϊνό και καθημερινό τραπέζι σας εξασφαλίσαμε ελληνικούς και στιγμιαίους καφέδες σε απολαυστικές τιμές -25%, αλεύρια και μαγιά Μύλοι Αγίου Γεωργίου με προσφορές -40%, ρύζι και όσπρια σε τιμές επίσης -40%.

Για τους λάτρεις των ζυμαρικών, η Ελληνική Melissaσας κάνει το τραπέζι με σπαγγέτι, τορτελίνια και πέννες μέχρι και 40% φθηνότερα.

Στην κάβα μας θα βρείτε αλκοολούχα (καταναλώστε υπεύθυνα), μπύρες άνευ αλκοόλ, αναψυκτικά και χυμούς Χριστοδούλου σε προσφορά έως -35%.

Με τα «μισά λεφτά» θα μπορέσετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, το μωρό και το σπίτι σας, αφού τα είδη προσωπικής φροντίδας και καθαριότητας σας προσφέρονται σε τιμές μέχρι και -50%.

Τέλος στο τμήμα Bazaarθα βρείτε μοναδικά χρηστικά προϊόντα για το μπάνιο και την ντουλάπα σε τιμές αληθινής ευκαιρίας!

Και μην ξεχνάτε την καθημερινή σας στάση στο Coffee, Bakery&Snacks στο SuperMarket Παναγιωτάς (Αφάντου) για να απολαύσετε μυρωδάτο καφέ, διαλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία, αλλά και λαχταριστά σάντουιτς και ολόφρεσκες σαλάτες, φτιαγμένες από το έμπειρο κι ευγενικό προσωπικό μας.

Ξεφυλλίστε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών εδώ:

http://www.panagiotas.gr/Repository/Brochures/RETAIL_21_09_23/

Διαβάστε ακόμη

«Ντροπιαστική και απαράδεκτη η κατάσταση στις δημόσιες τουαλέτες»

Εξαπόλυση αρπακτικών εντόμων για την καταπολέμηση της βαμβακάδας του ιβίσκου

Προσφορά της σχολής χορού «Art of dance» στη Δομή Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου

Μεγαλύτερα υδροφόρα πλοία ζητά από τον πρωθυπουργό, ο δήμαρχος Σύμης

Με τον υφυπουργό Αγρ. Ανάπτυξης συναντήθηκε ο Φ. Ζαννετίδης

Στην Έκθεση Κρεμαστής θα συμμετάσχει η περιφέρεια

ΕΥΘΥΤΑ: Άλυτος γρίφος το κυκλοφοριακό στην πόλη

Απατεώνες άδειασαν δύο λογαριασμούς συμπολίτισσάς μας παριστάνοντας τους λογιστές