Διαγόρας: Έτοιμοι για τις πρώτες ανανεώσεις

Διαγόρας: Έτοιμοι για τις πρώτες ανανεώσεις

Διαγόρας: Έτοιμοι για τις πρώτες ανανεώσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 768 ΦΟΡΕΣ

Πανέτοιμοι προκειμένου να κάνουν τις ανανεώσεις είναι οι άνθρωποι του Διαγόρα. Μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας με το νέο προπονητή (αυτό είναι και επίσημα από χθες ο Θωμάς Γράφας), έχει ξεκινήσει και επίσημα ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο «γηραιός» έχει να αντιμετωπίσει τον …σκόπελο της μη αδειοδότησης, κάτι που όμως όπως έχουμε γράψει ξανά δεν …τρομάζει τους διοικούντες και είναι αποφασισμένοι έτσι και αλλιώς να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να κρατήσουν τους παίκτες άνω των 25 ετών που είχαν και πέρυσι (δεδομένης της σχετικής απαγόρευσης) και από εκεί και πέρα να πάρουν άλλους τρεις, μιας και τους το επιτρέπει ο νόμος.
Οι ανανεώσεις είναι αναμφίβολα ζωτικής σημασίας για την ομάδα του νησιού μας ενόψει της νέας χρονιάς και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά οι υπεύθυνοι του Συλλόγου.


Ποιος είναι ο Θωμάς Γράφας
Από εκεί και πέρα, ο νέος προπονητής του Διαγόρα είναι έμπειρος και γνώστης της συγκεκριμένης κατηγορίας. Μέχρι και πρόσφατα ήταν στο Αιγάλεω (απ’ όπου και παραιτήθηκε) ενώ έχει θητεύσει και σε πολλούς άλλους πάγκους επαγγελματικών ομάδων.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Σύλλογος αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον προπονητή Θωμά Γράφα. Ο Θωμάς Γράφας γεννήθηκε στο Αιγάλεω στις 10 Φεβρουαρίου 1970 και είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης, ενώ κατά το παρελθόν διετέλεσε προπονητής του Αιγάλεω, τόσο το 2009, την διετία 2019-2021 αλλά και την σεζόν που ολοκληρώθηκε 2022-23.

Κατά το παρελθόν ο 52χρονος τεχνικός έχει εργαστεί με επιτυχία σε ΑΕΛ, Απόλλων Καλαμαριάς, Ηρακλή Ψαχνών, Κηφισιά, Πιερικό, Χανιά, Σπάρτη, Τρίκαλα και Ολυμπιακό Βόλου. Ο έμπειρος προπονητής έχει εργαστεί και στη Βέροια, σε επίπεδο Super League 1».

Διαβάστε ακόμη

Ο Κολοσσός H Hotels Collection στο «σπίτι» του ως… μόνιμος κάτοικος Basket League!

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ από τους κολυμβητές του Ροδίων Άθλησις

Σε θέση «οδηγού» στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways

Κλεόβουλος: «Να κλάψει κανείς ή να γελάσει;»

Νίκος Φιλίππου: «Έφθασε η ώρα να αποχωρήσω»

Διγενής: «Γιορτή αθλητικού πνεύματος και φιλίας»

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας