Στη λίμνη της Απολακκιάς το Summer Camp του «Φιλέρημου»

Στη λίμνη της Απολακκιάς το Summer Camp του «Φιλέρημου»

Στη λίμνη της Απολακκιάς το Summer Camp του «Φιλέρημου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1569 ΦΟΡΕΣ

Το διήμερο 24-25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στη λίμνη της Απολακκιάς το Summer Camp του ΑΟ Ζίου Ζίτσου «Φιλέρημος» με σημαντικές αθλητικές και όχι μόνο δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες.

Ήδη ο σύλλογος εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση, ώστε να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι.

Αναλυτικά:
«Έρχεται το καλοκαίρι και μαζί του φέρνει ατελείωτες περιπέτειες και αξέχαστες στιγμές! Ο αθλητικός σύλλογος Ζιου-Ζιτσού «Φιλέρημος» έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στο ανανεωμένο Summer Camp που θα πραγματοποιηθεί στην υπέροχη λίμνη της Απολακκιάς, στη Νότια Ρόδο!

Το Summer Camp μας αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για εσάς να ανακαλύψετε νέα σπορ και να ζήσετε συναρπαστικές εμπειρίες. Θα έχετε την ευκαιρία να εξοικειωθείτε με τον κόσμο της τοξοβολίας και να δοκιμάσετε την αίσθηση της ακρίβειας και της συγκέντρωσης. Η αναρρίχηση θα σας προκαλέσει και θα δοκιμάσει τις δεξιότητές σας καθώς θα ανεβαίνετε στα ύψη. Και μην ξεχνάμε το εναέριο πέρασμα πάνω από τη λίμνη, μια μοναδική ευκαιρία να αισθανθείτε ελεύθεροι και να απολαύσετε την υπέροχη θέα.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ανακαλύψετε τη μαγεία της πεζοπορίας μέσα στο πανέμορφο δάσος που περιβάλλει τη λίμνη. Θα περπατήσετε μέσα από καταπράσινα μονοπάτια, θα ανακαλύψετε κρυμμένους θησαυρούς της φύσης και θα νιώσετε τον αναζωογονητικό αέρα των δέντρων και των φυτών που σας περιβάλλουν.

Είμαστε βέβαιοι ότι το Summer Camp στη λίμνη της Απολακκιάς θα σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές, νέες φιλίες και μοναδικές εμπειρίες. Θα ανακαλύψετε τις ικανότητές σας, θα ξεπεράσετε τα όριά σας και θα δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν για πάντα.

Το Summer Camp μας στη λίμνη της Απολακκιάς στη Νότια Ρόδο θα πραγματοποιηθεί στις 24-25 Ιουνίου.

Το κόστος συμμετοχής είναι μόνο 30 ευρώ και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να περάσετε ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο γεμάτο περιπέτειες! Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει το βραδινό και πρωινό γεύμα για να είστε πάντα γεμάτοι ενέργεια, καθώς και όλες τις παραπάνω δραστηριότητες που σας προσφέρουμε. Πληροφοριες:6944593059/6949735977.»

Διαβάστε ακόμη

ΟΜΙΛΟΣ MITSIS: Έναρξη του ποδοσφαιρικού camp σε συνεργασία με το Real Madrid Foundation στην Κω!

Ξεχωριστή δυναμική και συμμετοχές στη φετινή Aegean Regatta στα Δωδεκάνησα

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.