Αθώος κρίθηκε από το δικαστήριο ο 30χρονος που κατηγορήθηκε οτι... σήκωσε τη φούστα 41χρονης Αγγλίδας

Αθώος κρίθηκε από το δικαστήριο ο 30χρονος που κατηγορήθηκε οτι... σήκωσε τη φούστα 41χρονης Αγγλίδας

Αθώος κρίθηκε από το δικαστήριο ο 30χρονος που κατηγορήθηκε οτι... σήκωσε τη φούστα 41χρονης Αγγλίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1287 ΦΟΡΕΣ

Αθώος κρίθηκε χθες από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου, 30χρονος Έλληνας που καταγγέλθηκε από 41χρονη Αγγλίδα ότι της... σήκωσε τη φούστα και την έβγαλε φωτογραφία!

Ο 30χρονος ο οποίος εξ αρχής αρνούνταν τα όσα του καταλόγιζε η αλλοδαπή, κάθισε χθες στο εδώλιο του δικαστηρίου όπου για ακόμη μία φορά επισήμανε πως είδε τη 41χρονη Αγγλίδα να βρίσκεται σε ένα παγκάκι και να κλαίει και το μόνο που έκανε ήταν να πλησιάσει και να τη ρωτήσει αν είναι καλά και αν χρειάζεται κάτι.

Τελικά το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Γιάννη Χριστοδούλου απάλλαξε από τις κατηγορίες τον 30χρονο, κρίνοντάς τον αθώο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αλλοδαπή ουδέποτε εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν στις 24 Μαΐου όταν η 41χρονη Αγγλίδα εμφανίστηκε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία σε βάρος του 30χρονου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η αλλοδαπή ισχυρίστηκε ότι καθόταν σε παγκάκι της περιοχής στη Λίνδο και βρισκόμενη σε κατάσταση μέθης.

Εκεί, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της, ο 30χρονος την πλησίασε, άρχισε να τη χαϊδεύει ενώ αφού της σήκωσε τη φούστα, έβγαλε και μια φωτογραφία με το κινητό του!

Ο 30χρονος από την πλευρά του αρνείται εξ αρχής τα πάντα, δήλωσε ότι απλά την πλησίασε εκεί που καθόταν και έκλαιγε και διαπίστωσε ότι πράγματι ήταν μεθυσμένη. Το μόνο που τη ρώτησε -είπε- ήταν αν χρειαζόταν βοήθεια.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραβίαση προσωπικών δεδομένων και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερος με όρους ο Πακιστανός που καλλιεργούσε 28 χασισόδενδρα

Προφυλακίστηκαν Ουκρανός και Λιβανέζος που προσπάθησαν να εμβολίσουν σκάφος του Λιμενικού

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τους δύο Τούρκους διακινητές

Αστυνομικοί έλεγχοι στα νησιά

Συνελήφθη 67χρονος για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Ρόδο

Συνελήφθησαν στην Κω δύο ημεδαποί για κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών και καλλιέργεια κάνναβης

Κάθειρξη έξι ετών σε 24χρονο για τη μεταφορά 2.686 γραμμαρίων ηρωίνης