Αθωώθηκε 69χρονη από τη Δανία που είχε τραυματίσει τον σύζυγό της

Αθωώθηκε 69χρονη  από τη Δανία που είχε  τραυματίσει τον σύζυγό της

Αθωώθηκε 69χρονη από τη Δανία που είχε τραυματίσει τον σύζυγό της

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 518 ΦΟΡΕΣ

Ο λόγος για μία 69χρονη αλλοδαπή από τη Δανία η οποία προχθές δικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου για το συμβάν αυτό και τελικά κρίθηκε ομόφωνα αθώα, ενώ εξακολουθεί να είναι ζευγάρι με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, όλα ξεκίνησαν στις 29 Δεκεμβρίου 2021 όταν ο 71χρονος μετέβη στο αστυνομικό Τμήμα του νησιού της Δωδεκανήσου όπου διαμένουν πλέον μόνιμα τη σύζυγό του και κατήγγειλε το περιστατικό. Όπως ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς στις 26 Δεκεμβρίου 2021 η 69χρονη έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, του ζήτησε να χωρίσουν και μάλιστα να φύγει από το σπίτι τους, το οποίο θεωρεί δικό του.

Ο 71χρονος είχε πει στους αστυνομικούς πως η σύζυγός του ήταν μεθυσμένη στον πρώτο καβγά που είχαν και δεν θυμόταν κάτι, ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και πως δεν επιθυμεί την ποινική της δίωξη. Από την πλευρά της η 69χρονη, προανακριτικά είχε παραδεχτεί στους αστυνομικούς πως στις 29 Δεκεμβρίου 2021 καβγάδισε με τον σύζυγό της γιατί έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου στην πατρίδα τους και εκείνος δεν της το δίνει και επάνω στον καβγά τον τραυμάτισε στο χέρι με μαχαίρι. Σε βάρος της 69χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε δίκη για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια γάμου και οπλοχρησία.

Η υπόθεση εκδικάστηκε προχθές από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου το οποίο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Στέλιου Κιουρτζή έκρινε αθώα και μάλιστα ομόφωνα την 69χρονη από τη Δανία. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η όλη ιστορία είχε ευτυχές τέλος αφού τελικά το ζευγάρι

Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπή και πλαστογραφία στην Κω

Κινητοποίηση του Λιμενικού για διάσωση 4 Ιρλανδών που το σκάφος τους αναποδογύρισε σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το διάστημα από 1 έως 7 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη 18χρονος για ληστεία

Κάθειρξη 38,5 ετών σε αλλοδαπό για τη μεταφορά μεταναστών στην Κω

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας