ʼγριο έγκλημα για το πότισμα των χωραφιών

ʼγριο έγκλημα για το πότισμα των χωραφιών

ʼγριο έγκλημα για το πότισμα των χωραφιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 321 ΦΟΡΕΣ

Το πότισμα ενός χωραφιού φαίνεται πως είναι η αιτία άγριου εγκλήματος σε αγροτική περιοχή της Νέας Τυρολόης. Αγρότης παρουσιάστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε 66χρονο υδρονομέα, μετά από διαπληκτισμό για το λό

Το πότισμα ενός χωραφιού φαίνεται πως είναι η αιτία του άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε σε αγροτική περιοχή της Νέας Τυρολόης. Αγρότης παρουσιάστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε 66χρονο υδρονομέα της περιοχής, μετά από διαπληκτισμό για το λόγο αυτό.

Σύμφωνα με την μέχρι τώρα απολογία του 67χρονου αγρότη, το γεγονός συνέβη στις 10.30 το πρωί. Οι διαφορές που είχαν μεταξύ τους, αγρότης και υδρονομέας, οδήγησαν τον πρώτο στο σημείο να πάρει το κυνηγετικό του όπλο και να δώσει ένα αποτρόπαιο τέλος στο διαπληκτισμό τους.

Στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκε ο ιατροδικαστής Σερρών, Μηνάς Γεωργιάδης, ώστε να ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση και να δώσει εντολή να μεταφερθεί η σορός του υδρονομέα στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών για νεκροψία-νεκροτομή. Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις ο δράστης φαίνεται ότι χτύπησε το θύμα και με φτυάρι.

Ο 67χρονος αγρότης κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών όπου και ανακρίνεται, ενώ αναμένονται νέα στοιχεία για το έγκλημα μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Διαβάστε ακόμη

Σδούκου: Κονδύλια 3,6 δισ. για τα ελληνικά νησιά

Ξεκινά ο επανυπολογισμός των αντικειμενικών αξιών σε 12 Δήμους της χώρας

Γ. Νικητιάδης: «Γιατί άργησε η κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει την απάντηση της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν;»

Δ. Παπαστεργίου: Την άλλη εβδομάδα το Προεδρικό Διάταγμα για τον Προσωπικό Αριθμό

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Εργασιακά προβλήματα στον τομέα Επισιτισμού-Τουρισμού

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Επέκταση σε τουρισμό και εστίαση προανήγγειλε η Κεραμέως

Gov.gr: Άδειες γάμου, βάπτισης και πιστοποιητικά διαζυγίου με ένα (ευλογημένο) κλικ

Σε ποιες περιοχές της Δωδεκανήσου βάζει φρένο στα Airbnb το χωροταξικό