Παναγιώτης Εγγλέζος: 19.000 συμπολίτες μας γίνονται επαίτες για ένα βοήθημα

Παναγιώτης Εγγλέζος: 19.000 συμπολίτες μας γίνονται επαίτες για ένα βοήθημα

Παναγιώτης Εγγλέζος: 19.000 συμπολίτες μας γίνονται επαίτες για ένα βοήθημα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 740 ΦΟΡΕΣ

19.000 συμπολίτες μας γίνονται επαίτες καθημερινά για να καταφέρουν να πάρουν ένα βοήθημα, δήλωσε στον “sky Ρόδου” ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Παναγιώτης Εγγλέζος.

Τόνισε ότι ο κόσμος είναι σε απόγνωση και αγωνιά πώς θα επιβιώσει, ενώ καθημερινά περί τα 150 άτομα εξυπηρετούνται από τα γραφεία με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κι εκατοντάδες ερωτήματα πέφτουν βροχή από τον κόσμο που ζητάει ενημέρωση και καθοδήγηση πώς να κινηθεί.

Παράλληλα ο κ. Εγγλέζος καταδίκασε το γεγονός της προσαγωγής του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επισιτισμού και Τουρισμού Γιώργου Χότζογλου με δύο συνδικαλιστές έξω από το Μέγαρο Μαξίμου σε μία αιφνίδια διαμαρτυρία χθες το πρωί, λέγοντας ότι αντί να σκύψουν πάνω από τους 85.000 στον τουρισμό και επισιτισμό που δεν λαμβάνει επίδομα και βιώνει συνθήκες πείνας, συνέλαβαν τρεις συνδικαλιστές.

Έκανε λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά από την Κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία σύλληψη προ 15νθημέρου όταν διαδήλωνε το ΠΑΜΕ με εκατοντάδες κόσμου.

Μάλιστα όλα τα Εργατικά Κέντρα σε συνεννόηση με τη ΓΣΕΕ είναι σε συνεννόηση για να εκδώσουν κοινή ανακοίνωση στήριξης των τριών συνδικαλιστών, καταδικάζοντας το γεγονός.

Διαβάστε ακόμη

Λιμάνια: Εξετάζεται η τοποθέτηση slots όπως στα αεροδρόμια

Ο πρώην υπουργός Λ. Αυγενάκης φαίνεται να χειροδικεί σε εργαζόμενο του αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος επειδή έχασε την... πτήση του

Ρόδος: Περίεργη υπόθεση με πυροσβέστη που κατήγγειλε ανωτέρους του και τώρα απειλείται με απόταξη

Κρουαζιέρα: Zητείται νέο εθνικό σχέδιο

Βρέθηκε λύση για τις εργασίες στο συγκρότημα της Νέας Αγοράς

Η ΕΠΟΤ Tourism Think Tank οργανώνει την εκδήλωση, «Ολιστική Βιώσιμη Ανάπτυξη»

Χωρίς φανάρια για δεύτερη ημέρα η Κοδριγκτώνος

Αλέξανδρος Βασιλικός για τον υπερτουρισμό: «Είμαστε πολύ μακριά από τα ισπανικά μοντέλα»