Αρκετοί αγώνες στο καλεντάρι της ΕΑΣ Δωδεκανήσου

Αρκετοί αγώνες στο καλεντάρι της ΕΑΣ Δωδεκανήσου

Αρκετοί αγώνες στο καλεντάρι της ΕΑΣ Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 170 ΦΟΡΕΣ

Κανονικά συνεχίζεται ο προγραμματισμός της ΕΑΣ Δωδεκανήσου, παρά τα όποια μέτρα επιτρέπουν ουσιαστικά τις προπονήσεις από αθλητές-αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας στίβου με σημαντικούς στόχους μέσα στο 2021 αλλά και από συγκεκριμένο αριθμό ατόμων των αγωνιστικών τμημάτων από τα σωματεία.

Ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει με τις εξελίξεις όσον αφορά την πανδημία, σε κάθε Ένωση το πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου θα καταρτιστεί κανονικά, απλώς θα μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των νέων δεδομένων. Βάσει αυτών, θα διεξαχθούν τα διασυλλογικά στα Δωδεκάνησα μέσα στον Απρίλη στη Ρόδο κι ένα απ’ αυτά (το Κ16 ή το Κ18) θα γίνει στην Κω.

Από κει και πέρα, τον Μάιο και τον Ιούνιο καθώς επίσης και το φθινόπωρο της νέας χρονιάς θα γίνουν τα τέτραθλα των Παμπαίδων-Παγκορασίδων β’, γι’ αθλητές-αθλήτριες 12-13 ετών. Αυτά αντικαθιστούν ουσιαστικά τις διοργανώσεις του αναπτυξιακού προγράμματος που εδώ και έντεκα χρόνια είχε θεσπίσει η ΕΑΣ Δωδεκανήσου με μεγάλη συμμετοχή.

Οι αγώνες αυτοί θα γίνουν σε ομίλους και θα φιλοξενηθούν στη Ρόδο, την Κω, την Κάλυμνο και τη Λέρο. Στο καλεντάρι θα μπουν επίσης ο Μαραθώνιος Ρόδου και το Run Greece, προγραμματισμένα το φθινόπωρο, όπως και μίτινγκ στίβου που θα γίνει στην Κω, με πιθανότητα διεξαγωγής και νυχτερινού αγώνα δρόμου στο νησί του Ιπποκράτη. Αναλόγως τού πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την πανδημία, θα διεξαχθούν και οι αγώνες δρόμου στη Ρόδο από σωματεία και φορείς, αφού μέσα στο 2020 δεν υπήρξε δραστηριότητα στο κομμάτι του μαζικού αθλητισμού.

Διαβάστε ακόμη

ΟΜΙΛΟΣ MITSIS: Έναρξη του ποδοσφαιρικού camp σε συνεργασία με το Real Madrid Foundation στην Κω!

Ξεχωριστή δυναμική και συμμετοχές στη φετινή Aegean Regatta στα Δωδεκάνησα

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.