Επιτυχημένο το πρώτο Summer Camp του Ευκλή

Επιτυχημένο το πρώτο  Summer Camp του Ευκλή

Επιτυχημένο το πρώτο Summer Camp του Ευκλή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 434 ΦΟΡΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ευκλή Σορωνής το πρώτο Summer Camp στις εγκαταστάσεις του σταδίου «Ιωάννης Πρώτος» στον Άγιο Σουλά από 6 έως 17 Ιουλίου.

Συμμετείχαν συνολικά 22 παιδιά της ακαδημίας του διοργανωτή και όχι μόνο, ηλικίας από 5 έως 12 ετών και για τα δεδομένα της …περίεργης περιόδου που διάγουμε, οι παρουσίες αυτές κρίνονται ικανοποιητικές, τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής.

Τα παιδιά απόλαυσαν δημιουργικά απογεύματα γεμάτα με αθλήματα, εκπαίδευση, κατασκευές, παιχνίδια και τα χαμόγελά τους με τις θετικές εντυπώσεις των γονιών να δίνουν το κίνητρο στους διοργανωτές για τον προγραμματισμό ενός καλύτερου camp το επόμενο καλοκαίρι.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά για την άρτια διεξαγωγή του Camp τους γονείς για την εθελοντική βοήθεια που πρόσφεραν σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού-τμήματος Ρόδου για την υγειονομική κάλυψη, την Εφορεία Διαχείρισης Γηπέδων για τη φιλοξενία, τους προπονητές και τους χορηγούς για τις προσφορές τους.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, Κώστας Μενεγάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση μετά το τέλος της διοργάνωσης, εκφράζοντας μέσα απ’ αυτήν την ικανοποίησή του για τις συμμετοχές και την ανάγκη των παιδιών γι’ άθληση και όχι μόνο:


«Πραγματικά έχω μείνει έκπληκτος από το πόσο πολύ διασκέδασαν τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Αρχικά είχαμε έναν ενδοιασμό για το αν θα υπήρχε η δυνατότητα να το διοργανώσουμε λόγω συνθηκών ή αν τα παιδιά τελικά θα κουραστούν σε αυτό το διάστημα, αλλά εκείνα και οι γονείς τους μας διέψευσαν καθώς έδιναν καθημερινά το «παρών».

Αυτό δείχνει το πόσο πολύ ανάγκη είχαν τα παιδιά για διαφορετικά απογεύματα, μακριά από τα στενά περιθώρια της καθημερινής χρήσης ηλεκτρονικών μέσων και της τεχνολογίας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συμμετοχή και τη δίψα τους για εναλλακτικές δραστηριότητες, αντλούμε κι εμείς δύναμη από τα παιδιά και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου, όταν και θα είμαστε καλύτεροι, δίνοντας στα παιδιά ακόμη και περισσότερα.

Παράλληλα, μιας και μου δίνεται η ευκαιρία, θα ήθελα να τονίσω την ανάγκη για συνεργασία με φορείς και υπηρεσίες της περιοχής, ώστε να καταφέρουμε να συμπεριλάβουμε στις δράσεις του επόμενου camp εκτός από τις εγκαταστάσεις του σταδίου «Ιωάννης Πρώτος», και το άλσος του Αγίου Σουλά με όλα τα γήπεδα και τα πάρκα που υπάρχουν, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη ώθηση σε αυτήν την ιδέα μας για να καταστεί θεσμός.

Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία, φορείς, εθελοντές, προπονητές, χορηγούς και περισσότερο από όλους τους εθελοντές γονείς για το ζήλο που έδειξαν όλο αυτό το δεκαήμερο. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού».

Ο προπονητής του Ευκλή, Νικόλας Καραγιάννης, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που συμμετείχε στο camp, καθώς ήταν και γι’ αυτόν μια πρωτόγνωρη εμπειρία:

«Από την πλευρά μου ως προπονητής της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ευκλή Σορωνής θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τους εθελοντές και τους φορείς που βοήθησαν ώστε αρχικά να γίνει πραγματικότητα η ιδέα μας και κατόπιν να γνωρίσει αυτήν την επιτυχία σε οργανωτικό επίπεδο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που είχα τη δυνατότητα να συμμετάσχω ενεργά σε αυτά τα δέκα απογεύματα των παιδιών, τα οποία, εκτός από ποδόσφαιρο που είναι το αντικείμενό μου, συμπεριελάμβαναν πολλές άλλες δράσεις πρωτόγνωρες για εμένα αλλά πολύ ευχάριστες για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά. Για πρώτη φορά που επιχειρήσαμε να το διοργανώσουμε πιστεύω ότι ήταν απολύτως επιτυχημένο και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά τα χαμόγελα των παιδιών και το «αγνό αίτημά τους» να συνεχιστεί το camp γι’ αρκετές ημέρες ακόμα. Αυτοί λοιπόν οι μικροί πρωταγωνιστές είναι που μας δίνουν μεγάλη δύναμη για να εργαστούμε από σήμερα κιόλας για ένα πολύ καλύτερο camp το επόμενο καλοκαίρι.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για όλους όσοι έχουν συνδράμει σε αυτήν την τεράστια για εμένα επιτυχία και πολύ περισσότερο στον πρόεδρο της ακαδημίας μας, Μιχάλη Τομάζο, ο οποίος υιοθέτησε την ιδέα μας και βοήθησε ώστε να γίνει πράξη. Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους».

Διαβάστε ακόμη

ΟΜΙΛΟΣ MITSIS: Έναρξη του ποδοσφαιρικού camp σε συνεργασία με το Real Madrid Foundation στην Κω!

Ξεχωριστή δυναμική και συμμετοχές στη φετινή Aegean Regatta στα Δωδεκάνησα

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.