Σημαντική διάκριση για το ροδίτικο ελαιόλαδο Natura Rodos

Σημαντική διάκριση για το ροδίτικο ελαιόλαδο Natura Rodos

Σημαντική διάκριση για το ροδίτικο ελαιόλαδο Natura Rodos

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1278 ΦΟΡΕΣ

Νέα σημαντική διάκριση απέσπασε το ροδίτικο ελαιόλαδο Natura Rodos extra Virgin Oil (έξτρα παρθένο) που συμμετείχε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου NYIOΟC της Νέας Υόρκης.

Στη διοργάνωση αυτή που διεξάγεται κάθε χρόνο την άνοιξη, τη μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη παγκοσμίως με τη συμμετοχή δειγμάτων από πολλές χώρες της γης, το ντόπιο ελαιόλαδο της εταιρείας Natura Rodos από την ποικιλία «κορονέικη» αναδείχτηκε σε ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν.

Μάλιστα ο εκπρόσωπός της Σταύρος Κάλλας δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος και φυσικά ικανοποιημένος που κέρδισε το ασημένιο βραβείο (Silver Award), τονίζοντας ότι «μοναδικός στόχος μας ήταν να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τους πελάτες και ότι αυτή η βράβευση θα μας κάνει να ξεπεράσουμε ακόμα περισσότερο τα όριά μας».

Μάλιστα σε σχετικό ρεπορτάζ που φιλοξενεί η ιστοσελίδα bestoliveoils.com υπάρχει ένα αφιέρωμα στην πορεία της εταιρείας και στην παραγωγή του ποιοτικού αυτού προϊόντος της, γραμμένο από τον Daniel Dawson με τίτλο “Natura Rodos Enjoy Win Despite Difficult Season” θέλοντας να αναδείξει πόσο σημαντική είναι η επιβράβευση των κόπων σε δύσκολες εποχές.

Στο αφιέρωμα αναφέρεται ότι η εταιρεία με έδρα τη Ρόδο παρήγαγε την ελαιοκομική περίοδο 2019-2020 περίπου 10.000 λίτρα έξτρα παρθένου ελαιολάδου από την ποικιλία «κορονέικη» χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους.

«Στόχος της εταιρείας μας είναι να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών δουλέψαμε σκληρά για να υλοποιήσουμε το όνειρό μας και να δημιουργήσουμε ικανοποιημένους πελάτες. Στιγμές και βραβεία σαν και αυτά αποτελούν μία επιβράβευση των κόπων μας και μας βοηθούν να πάμε ακόμα πιο ψηλά στην προσπάθειά μας να καταφέρουμε να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες» δήλωσε ο κ. Κάλλας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τελευταία ελαιοκομική περίοδος ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, αν λάβει κανείς υπόψη του και την κλιματική αλλαγή που αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τους παραγωγούς, καθώς, σύμφωνα με τον κ. Κάλλα, η παρατεταμένη καλοκαιρία και οι άνυδροι μήνες επιδρούν σημαντικά τόσο στην παραγόμενη ποσότητα καρπού όσο και στην ποιότητα του ελαιολάδου στη συνέχεια.

Όπως επισημαίνεται, τέλος, στο άρθρο ο διαγωνισμός NYIOOC World Olive Oil διεξάγεται κάθε χρόνο την άνοιξη στη Νέα Υόρκη, είναι ο μεγαλύτερος και πιο σημαντικός διαγωνισμός ελαιολάδου και ο κατάλογος με τους νικητές συγκαταλέγεται στη λίστα με τα καλύτερα πιστοποιημένα έξτρα παρθένα ελαιόλαδα.

Διαβάστε ακόμη

Λιμάνια: Εξετάζεται η τοποθέτηση slots όπως στα αεροδρόμια

Ο πρώην υπουργός Λ. Αυγενάκης φαίνεται να χειροδικεί σε εργαζόμενο του αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος επειδή έχασε την... πτήση του

Ρόδος: Περίεργη υπόθεση με πυροσβέστη που κατήγγειλε ανωτέρους του και τώρα απειλείται με απόταξη

Κρουαζιέρα: Zητείται νέο εθνικό σχέδιο

Βρέθηκε λύση για τις εργασίες στο συγκρότημα της Νέας Αγοράς

Η ΕΠΟΤ Tourism Think Tank οργανώνει την εκδήλωση, «Ολιστική Βιώσιμη Ανάπτυξη»

Χωρίς φανάρια για δεύτερη ημέρα η Κοδριγκτώνος

Αλέξανδρος Βασιλικός για τον υπερτουρισμό: «Είμαστε πολύ μακριά από τα ισπανικά μοντέλα»