Κάρπαθος: Πακιστανός κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη

Κάρπαθος: Πακιστανός κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη

Κάρπαθος: Πακιστανός κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 756 ΦΟΡΕΣ

Θα απολογηθεί σήμερα το μεσημέρι στην ανακρίτρια Ρόδου

Ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου θα βρεθεί σήμερα το μεσημέρι για να απολογηθεί, 25χρονος αλλοδαπός από το Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού ηλικίας 11 ετών, στην Κάρπαθο.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 24 Απριλίου, μετά από καταγγελία που έκανε η 50χρονη μητέρα της ανήλικης κοπέλας στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη μετέβη ένα τέταρτο πριν τις δέκα το βράδυ στους αστυνομικούς και κατήγγειλε ότι η ανήλικη κόρη της νωρίτερα το απόγευμα βρέθηκε στο σπίτι του αλλοδαπού όπου ο τελευταίος τη φίλησε στο στόμα, πράξη που είχε κάνει και μερικές ημέρες νωρίτερα!

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα είπε πως εκείνο το απόγευμα βρισκόταν στο κατάστημα της άλλης κόρης της (μεγαλύτερη από την ανήλικη) και είχε αφήσει την 11χρονη να την προσέχει η 26χρονη αδελφή της. Κάποια στιγμή περίπου στις 5.30 το απόγευμα η 26χρονη επικοινώνησε με τη μητέρα της και της είπε πως η αδελφή της δεν βρίσκονταν στην αυλή όπως θα έπρεπε, και να παίζει.

Η αδελφή επικοινώνησε με την 11χρονη η οποία αιτιολογήθηκε ότι πήγε λίγο να περπατήσει και τότε η 26χρονη της ζήτησε να επιστρέψει σπίτι τους. Τότε λίγα λεπτά αργότερα, οι δυο γυναίκες είδαν την ανήλικη να βγαίνει – σύμφωνα με την καταγγελία- έξω από μία πολυκατοικία που βρισκόταν κοντά στο σπίτι τους.

Από το μπαλκόνι τους κοιτούσε ο 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τη μεγαλύτερη αδελφή «τι ήθελε η 11χρονη στην πολυκατοικία» εκείνος φέρεται να απάντησε πως «ήταν στο σπίτι μαζί μου, καταλαβαίνω ότι ήταν λάθος δεν θα ξανασυμβεί».

Αμέσως η μητέρα κάλεσε την αστυνομία, ωστόσο ο αλλοδαπός κατάφερε να διαφύγει από την πίσω πόρτα και τελικά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία και τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, η μητέρα φέρεται να κατήγγειλε πως η κόρη της επιστρέφοντας στο σπίτι τής εκμυστηρεύθηκε ότι με τον αλλοδαπό έχουν ξαναβρεθεί σπίτι του, όμως δεν την έχει πειράξει ούτε την ανάγκασε να κάνει κάτι που δεν θέλει. Η ανήλικη παραδέχτηκε ωστόσο ότι τη φίλησε στο στόμα, κάτι που είχε κάνει ξανά και την ημέρα της καταγγελίας, δηλαδή στις 24 Απριλίου.

Από την προανάκριση των αστυνομικών προέκυψε ότι ο αλλοδαπός και η ανήλικη είχαν γνωριστεί δέκα ημέρες πριν την καταγγελία, ενώ η 11χρονη είχε επισκεφθεί το σπίτι του άλλες δύο φορές. Σε μία εκ των συναντήσεων αυτών στις 22 Απριλίου, η ανήλικη φέρεται να ήταν χωρίς τα ρούχα της από τη μέση και επάνω και ο αλλοδαπός να ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς ο 25χρονος Πακιστανός φέρεται να αποδέχεται τα όσα έχουν καταγγελθεί ωστόσο δήλωσε πως όταν ρώτησε την ανήλικη πόσο χρονών είναι, εκείνη του απάντησε πως είναι είκοσι ετών.

Ο αλλοδαπός με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου μεταφέρθηκε στο νησί μας και χθες το μεσημέρι προσήχθη – συνοδευόμενος από τη συνήγορό του κα Πόλυ Χατζηγιάννη- ενώπιόν του και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους κάτω των 12 ετών.

Ο αλλοδαπός ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του έως σήμερα το μεσημέρι και μέχρι τότε κρατείται.

Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπή και πλαστογραφία στην Κω

Κινητοποίηση του Λιμενικού για διάσωση 4 Ιρλανδών που το σκάφος τους αναποδογύρισε σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το διάστημα από 1 έως 7 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη 18χρονος για ληστεία

Κάθειρξη 38,5 ετών σε αλλοδαπό για τη μεταφορά μεταναστών στην Κω

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας