Σημαντική έκθεση τουρισμού στις Κάννες

Σημαντική έκθεση  τουρισμού στις Κάννες

Σημαντική έκθεση τουρισμού στις Κάννες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 731 ΦΟΡΕΣ

Συμμετέχει ο όμιλος Atrium από την Ρόδο

Στις Κάννες διεξάγεται από τις 4 έως τις 7 Δεκεμβρίου η διεθνής έκθεση τουρισμού πολυτελείας International Luxury Travel Market συγκεντρώνοντας φέτος περίπου 2.000 εκθέτες και μεγάλο αριθμό τουριστικών πρακτόρων.

Η εξειδικευμένη αυτή μορφή τουρισμού, που καταλαμβάνει πολύ μικρό ποσοστό στο προϊόν που πωλούν οι ξενοδοχειακές μονάδες της Ρόδου, απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, γι΄αυτό και οι συμμετοχές από το νησί μας κάθε χρόνο δεν είναι πολλές. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στη φετινή διοργάνωση συμμετέχει ο όμιλος ξενοδοχείων Atrium hotels, που τα τελευταία δέκα χρόνια δίνει συνεχώς το παρών στη διοργάνωση. Μάλιστα ο διευθυντής κ. Γιώργος Ματσίγκος που θα εκπροσωπήσει τον όμιλο, θα πραγματοποιήσει επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο της έκθεσης οι οποίες θα γίνουν εντός του περιπτέρου που έχει ενοικιάσει ο ΕΟΤ στις Κάννες.

Στο περίπτερο ο όμιλος θα έχει δικό του χώρο και σε αυτές επί τριήμερο θα γίνουν συζητήσεις για την επόμενη τουριστική περίοδο και τις παροχές των ξενοδοχείων του ομίλου. Όπως δήλωσε στη «Ρ» ο κ. Ματσίγκος ο όμιλος καταβάλλει προσπάθεια να αυξήσει το ποσοστό των τουριστών πολυτελείας, που έχει ως πελάτες, κάτι που έχουν ως σκοπό και οι άλλες ξενοδοχειακές μονάδες που παραβρίσκονται στη διοργάνωση στην οποία μεγάλα ποσοστά συμμετοχής έχουν ξενοδοχεία κυρίως από τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Χαλκιδική , την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την είσοδο στην έκθεση αυτή που είναι υψηλού επιπέδου, καταβάλλεται ποσό 800 ευρώ ενώ το κάθε περίπτερο εντός του χώρου του ΕΟΤ κοστίζει περίπου 7.500 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Γερμανικός τουρισμός: 9-12% κάτω οι τιμές των πακέτων διακοπών σε Ρόδο, Κρήτη και Κω στα last minute

Τουριστική προβολή της Ρόδου και της Κω

Κρουαζιέρα: Zητείται νέο εθνικό σχέδιο

Στρατηγική για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος

Συνάντηση του Προέδρου Γιάννη Παπαβασιλείου και αντιπροσωπείας της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου με το Δήμαρχο Αλέξανδρο Κολιάδη

52 κρουαζιερόπλοια πρόκειται να καταπλεύσουν τον Ιούλιο στη Ρόδο

Τουρκική... απόβαση στα ελληνικά νησιά | Πάνω από 50.000 Τούρκοι σε λίγες ημέρες

Δεν θα χάσουν τις διακοπές τους στη Ρόδο οι Τούρκοι τουρίστες