Προφυλακίστηκε 51χρονος για κατοχή ναρκωτικών

Προφυλακίστηκε 51χρονος για κατοχή ναρκωτικών

Προφυλακίστηκε 51χρονος για κατοχή ναρκωτικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 826 ΦΟΡΕΣ

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε χθες μετά την απολογία του ο 51χρονος που συνελήφθη στην Ιαλυσό με αφορμή τον καβγά που είχε με την πρώην φίλη του αλλά και τα 436 γραμμάρια χασίς που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με τη μορφή κατοχής και πώλησης σε άγνωστο δράστη και βαριά σωματική βλάβη για τις οποίες χθες, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Δημήτρη Αντώνογλου προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά τα «έδινε» και πως μάλιστα ήταν πολύ περισσότερα από αυτά που εντοπίστηκαν σπίτι του, περίπου ένα κιλό, ενώ και στο παρελθόν είχε διαπράξει το ίδιο. Σε ότι αφορά την κατηγορία για βαριά σωματική βλάβη σε βάρος της 32χρονης πρώην φίλης του, αρνήθηκε ότι το έχει πράξει και δήλωσε ότι εκείνη ήταν αυτή που του επιτέθηκε με μαχαίρι και σε καμία περίπτωση ο ίδιος.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 51χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 στις 10.30 το βράδυ οπότε και σημειώθηκε έντονος καβγάς μεταξύ του 51χρονου και της 32χρονης φίλης του, η οποία κατήγγειλε στην αστυνομία ότι εκτός από τη λογομαχία, ο πρώην φίλος της πήρε ένα μαχαίρι και επιχείρησε να την χτυπήσει. Αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού μετέβησαν στο σπίτι του 51χρονου και στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έγινε έλεγχος με αποτέλεσμα να βρεθούν στην κατοχή του τα ναρκωτικά.

Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:
• Ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 436,6 γραμμαρίων τοποθετημένη σε 34 συσκευασίες, έτοιμη προς διάθεση
• Θρυμματιστή κάνναβης
• Μαχαίρι με λάμα μήκους 12 εκατοστών
Σε βάρος του συλληφθέντα κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπή και πλαστογραφία στην Κω

Κινητοποίηση του Λιμενικού για διάσωση 4 Ιρλανδών που το σκάφος τους αναποδογύρισε σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το διάστημα από 1 έως 7 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη 18χρονος για ληστεία

Κάθειρξη 38,5 ετών σε αλλοδαπό για τη μεταφορά μεταναστών στην Κω

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας