Το τσίρκο του Καραγκιόζη στη Ρόδο

Το τσίρκο του Καραγκιόζη στη Ρόδο

Το τσίρκο του Καραγκιόζη στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 792 ΦΟΡΕΣ

Ο Θίασος «Σκιές & Γέλια» ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2013 από δύο, νέους σε ηλικία, ανθρώπους: τον Μιχάλη Θεοδωρόπουλο και την Ζωή Μαρίνου, με σκοπό να κρατήσει ζωντανή την λαϊκή τέχνη του Θεάτρου Σκιών μέσα από τον ήρωά της, τον Καραγκιόζη.

Δημιουργήθηκε από αυτή την ομάδα νέων ανθρώπων, που αγαπάνε το Ελληνικό, παραδοσιακό Θέατρο Σκιών, με σκοπό να κρατηθούν ζωντανές οι μνήμες των ανθρώπων που μεγάλωσαν με αυτό το όμορφο θέαμα και να βοηθήσουν, όσο μπορούν, ώστε να το μάθουν και να το αγαπήσουν όσες περισσότερες γενιές γίνεται.

Στα πλαίσια μιας μικρής περιοδείας, ο θίασος «Σκιές & Γέλια» θα πραγματοποιήσει μια παράσταση στη Ρόδο την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015, στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη», στην οδό Ιπποτών και ώρα 8:30 μ.μ. Η παράσταση που θα παρουσιάσουμε είναι «Το Τσίρκο του Καραγκιόζη». Η τιμή του εισιτηρίου μας κατά άτομο είναι 6€.

Σας προσκαλούμε να έρθετε και να διασκεδάσετε μαζί μας με μια καινούρια παράσταση, παραδοσιακού Καραγκιόζη… με τη σκέψη πάντοτε ότι ο Καραγκιόζης είναι η πιο φωτεινή σκιά στον κόσμο.


Διαβάστε ακόμη

Η θεατρική παράσταση "Ο Οδυσσέας στο νησί της Καλυψώς" περιοδεύει σ' όλη τη Ρόδο!

Ξεκίνησε χθες το Διεθνές Φόρουμ Πιάνου και το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής

Οι Χαΐνηδες σήμερα στη Ρόδο

Το Σάββατο 6 Ιουλίου η Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου στη Μονόλιθο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φαρμακευτικό Συνέδριο Νήσων Αιγαίου

Το 1ο Φεστιβάλ Τακακιού 14 Ιουλίου στην Παστίδα

Εκδήλωση για το εταιρικό δίκαιο στις επιχειρήσεις τουρισμού

Ροδίτισσα αγιογράφος θα συμμετάσχει σε διεθνή έκθεση στη Νέα Υόρκη