Με συγκεκριμένα μέτρα μεταβαίνει ο Μπερλουσκόνι στiς Κάννες

Με συγκεκριμένα μέτρα μεταβαίνει ο Μπερλουσκόνι στiς Κάννες

Με συγκεκριμένα μέτρα μεταβαίνει ο Μπερλουσκόνι στiς Κάννες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 228 ΦΟΡΕΣ

Ο ηγέτης της Λέγκας του Βορρά, Ουμπέρτο Μπόσι, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε ότι "ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πρόκειται να μεταβεί στην διάσκεψη του G20 στις Κάνες με ένα συγκεκριμένο διάταγμα που θα περιέχει τα μέτρα που ζητήθηκαν από τους ευρωπαίους ετα

Ο ηγέτης της Λέγκας του Βορρά, Ουμπέρτο Μπόσι, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε ότι "ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πρόκειται να μεταβεί στην διάσκεψη του G20 στις Κάνες με ένα συγκεκριμένο διάταγμα που θα περιέχει τα μέτρα που ζητήθηκαν από τους ευρωπαίους εταίρους πριν από μία εβδομάδα".

Το συγκεκριμένο κυβερνητικό διάταγμα, πρόκειται να εκδοθεί αμέσως μετά το πέρας του έκτακτου κυβερνητικού συμβουλίου που έχει προγραμματισθεί για το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, "η συνεδρίαση για τον λεπτομερή καθορισμό των μέτρων, ξεπέρασε, έως τώρα τις πέντε ώρες".

Στο μεταξύ εκπρόσωποι του κεντρώου "τρίτου πόλου", μετέβησαν στο μέγαρο Κυρηνάλιο, για συνομιλίες με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, στα πλαίσια του κύκλου επαφών, με κύριο θέμα την οικονομική κρίση και την πολιτική σταθερότητα, που αποφάσισε να αρχίσει ο Ιταλός Πρόεδρος.

Ο δε επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος, Πιερλουίτζι Μπερσάνι, ευχαρίστησε τον Ναπολιτάνο για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και για την προσωπική του προσπάθεια και στράτευση υπέρ της χώρας τονίζοντας, παράλληλα, ότι "η σιωπή της κυβέρνησης και η έλλειψη σαφούς προσανατολισμού της, προκαλεί μεγάλη ανησυχία".


Διαβάστε ακόμη

Θεόδωρος Σκυλακάκης: Τεράστιο εργαλείο για την πράσινη μετάβαση στα νησιά το Ταμείο Απανθρακοποίησης

Δημογραφικό: «Ταφόπλακα» για την πτώση της ανεργίας κάτω του 10%

Συντάξεις: Διπλά αναδρομικά μέσα στο καλοκαίρι

ΤτΕ:«Σήκωσαν» καταθέσεις 274 εκατ. τα νοικοκυριά τον Μάιο

ΚΕΦΙΜ: Δουλεύουμε σχεδόν τον μισό χρόνο για να πληρώνουμε φόρους και εισφορές

Βουνό τα ληξιπρόθεσμα-«Κοκκίνισαν» 1 εκατ. οφειλέτες σ’ ένα μήνα

myAADEapp: Έκδοση για άμεση πρόσβαση σε δηλώσεις εισοδήματος

Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν επίδομα προσωπικής διαφοράς