Αντιδράσεις της Αριστεράς στα νέα μέτρα

Αντιδράσεις της Αριστεράς στα νέα μέτρα

Αντιδράσεις της Αριστεράς στα νέα μέτρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 295 ΦΟΡΕΣ

Να αρνηθεί να πληρώσει τα νέα χαράτσια κάλεσε τον λαό η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά την διάρκεια συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στην Αθήνα. "Πυρά" από ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Αριστερά.

Να αρνηθεί να πληρώσει τα νέα χαράτσια κάλεσε τον λαό η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά την διάρκεια συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων. "Πυρά" από ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Αριστερά.

"Ούτε ένα βήμα πίσω. Αυτό που σκέφτεται η μεγάλη πλειοψηφία του λαού, να αρνηθεί να πληρώσει τα χαράτσια, να αρνηθεί να τον κολλήσουν στον τοίχο, αυτό πρέπει να το κάνει. Πρέπει να τους κάνουμε τη ζωή κόλαση. Αυτή η αναμέτρηση υπάρχει για το επόμενο διάστημα και από σήμερα" σημείωσε η κ. Παπαρήγα.

"Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα δικαίωμα στη συνέχιση της ίδιας καταστροφικής πολιτικής, όχι μόνο γιατί στερείται δημοκρατικής νομιμοποίητης, αλλά διότι βρίσκεται σε κατάφωρη αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Οι νέες απολύσεις, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, η μείωση του αφορολόγητου ορίου, τα κεφαλικά χαράτσια εντάσσονται σε ένα ενιαίο σχέδιο εξυπηρέτησης των συμφερόντων των οικονομικών ελίτ και μας οδηγούν μαθηματικά στην οικονομική και κοινωνική χρεοκοπία. Σε ποιον άραγε στέλνει πραγματικά «μήνυμα» η κυβέρνηση; Στους ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους; Σε αυτούς που έχουν δει το μισθό τους να μειώνεται δραματικά; Σε αυτούς που έβαλαν λουκέτο στο μαγαζί τους; Σε αυτούς που αδυνατούν πλέον να καλύψουν ακόμα και τις διατροφικές τους ανάγκες;" προστίθεται.

"Τα μέτρα που αποφάσισε σήμερα η κυβέρνηση κατεδαφίζουν κοινωνικές κατακτήσεις που αποκτήθηκαν με αγώνες και θυσίες δεκαετιών. Πλήττουν κυρίως τα μεσαία και λαϊκά στρώματα, όπως προκύπτει από την περαιτέρω μείωση του αφορολόγητου, τις νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, καθώς και την εξομοίωση του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης" αναφέρει ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς.


Διαβάστε ακόμη

Σδούκου: Κονδύλια 3,6 δισ. για τα ελληνικά νησιά

Ξεκινά ο επανυπολογισμός των αντικειμενικών αξιών σε 12 Δήμους της χώρας

Γ. Νικητιάδης: «Γιατί άργησε η κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει την απάντηση της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν;»

Δ. Παπαστεργίου: Την άλλη εβδομάδα το Προεδρικό Διάταγμα για τον Προσωπικό Αριθμό

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Εργασιακά προβλήματα στον τομέα Επισιτισμού-Τουρισμού

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Επέκταση σε τουρισμό και εστίαση προανήγγειλε η Κεραμέως

Gov.gr: Άδειες γάμου, βάπτισης και πιστοποιητικά διαζυγίου με ένα (ευλογημένο) κλικ

Σε ποιες περιοχές της Δωδεκανήσου βάζει φρένο στα Airbnb το χωροταξικό